PelenaMIDI 4-9 Kg
Pelenat NINA, dhuron formë trupore për mbrojtje të sigurt, special gjat natës. Ju ofron qendrim perfekt në trup, garanton mos derdhje të pa deshirueshme.MAXI  7-18 Kg
Pelena NINA,  special  të buta dhe elastike  (pa plastikë) për lëvizje të lirë dhe të rehatshme.

 
Frymëmarrje aktive për lëkura të ndieshme të bebave...JUNIOR  12-25 Kg  Pelena NINA, absorbon lagështinë dhe shëndrron ate në gjendje të thar.
 Pelena me motive të ndryshme dhe interesante,  për knaqësin e fëmiut.

MIDI 4-9 Kg


MAXI 7-18 Kg


JUNIOR 12-25 Kg


                                                                                                                                    e-Mail: info@uniteti.ch

Design:©® A.K