PelenaPILLO1 2-5 Kg
Pelenat PILLO, dhuron formë trupore për mbrojtje të sigurt, special gjat natës. Ju ofron qendrim perfekt në trup, garanton mos derdhje të pa deshirueshme


PILLO3  4-9 Kg
Pelena PILLO,  special  të buta dhe elastike  (pa plastikë) për lëvizje të lirë dhe të rehatshme.

 
Frymëmarrje aktive për lëkura të ndieshme të bebave...

PILLO4  7-18 Kg 
Pelena PILLO, absorbon lagështinë dhe shëndrron ate në gjendje të thar.Pelena me motive të ndryshme dhe interesante,  për knaqësin e fëmiut.

PILLO5  11-25 Kg 
Pelena PILLO, absorbon lagështinë dhe shëndrron ate në gjendje të thar.Pelena me motive të ndryshme dhe interesante,  për knaqësin e fëmiut


PILLO  16-30 Kg 
Pelena Pillo, absorbon lagështinë dhe shëndrron ate në gjendje të thar. Pelena me motive për knaqesin e femiut.


MIDI 4-9 Kg


image-1518955-1001_47414.gif
MAXI 7-18 Kg


image-1518956-1073_1077.gif
Uniteti shpk
Kamenicë

image-9993386-Pillo_6-aab32.jpg
image-1518965-1094_52913.gif
image-9993416-Pillo_6-8f14e.jpg
image-1518955-1001_47414.gif