Refuz (shumicë)

                                                                                                                                                 

Refuz: Pelena, Linesa, Tampona

Produkte me shumicë të pa paketuara (refuz) dhe të pa klasifikuara të cilësisë  së lart.

                                                                                                                                                                                                      e-Mail: info@uniteti.ch